Bericht versturen
YIXING HUADING MACHINERY CO.,LTD.
producten
producten
Huis > producten > de separator van de schijfstapel > GMP van de de Separatorcentrifuge van de Schijfstapel het Vaccinopbrengst

GMP van de de Separatorcentrifuge van de Schijfstapel het Vaccinopbrengst

Productgegevens

Plaats van herkomst: China

Merknaam: HUADING

Certificering: CE ISO

Modelnummer: BTSX

Betaling en verzendvoorwaarden

Min. bestelaantal: 1 REEKS

Prijs: USD100,000-USD1,000,000 per set

Verpakking Details: berokings houten geval

Levertijd: 180 werkdagen

Betalingscondities: L/C, T/T

Vind de beste prijs
Hoogtepunt:

GMP de Separator van de Schijfstapel

,

BTSX-de Separator van de Schijfstapel

,

BTSX-de schijfstapel centrifugeert

Machinetype:
VERTICAAL
Verrichting:
Automatisch
Toepassing:
Vaste-vloeibare stof
Capaciteit:
hangt van model af
Kleur:
Groen, Wit
Het drijven:
Toestel
Machinetype:
VERTICAAL
Verrichting:
Automatisch
Toepassing:
Vaste-vloeibare stof
Capaciteit:
hangt van model af
Kleur:
Groen, Wit
Het drijven:
Toestel
GMP van de de Separatorcentrifuge van de Schijfstapel het Vaccinopbrengst

Het slokjesysteem, steunbalk-opgezette schijf centrifugeert separator voor vaccinopbrengst

 

Centrifugaalscheidingstechnologie voor vaccinproductie

De schijfseparator met SIP&CIP wordt ontworpen voor aseptische processen, die voor de behandeling van gevoelige producten in het geneesmiddel, Biotech en de voedselindustrieën meer en meer belangrijk wordt. Dit is toepasselijk bijvoorbeeld voor de scheiding die van proteïnen van gistingsoplossingen voor farmaceutische producten, genetisch gemodificeerde micro-organismen verwerken of aanzetculturen in het voedsel en de farmaceutische industrieën, productie van vaccins of de verwerking van genetisch gewijzigde organismen vervaardigen. De fasescheiding door middel van middelpuntvliedende kracht in een separator is een zeer belangrijk aspect in het proces in kwestie. En deze belangrijke stap in het proces moet ook in de steriele omstandigheden plaatsvinden. Dit betekent dat het volledige separatorsysteem stoom-steriliseerbaar moet zijn. Alle installatiecomponenten zoals gisters en ontvangende tanks voor de gescheiden componenten worden aangesloten aseptisch aan het systeem.

De Huadingsseparator heeft de klaarsel btsx-m reeks in stoom-steriliseerbaar ontwerp (SLOKJE) specifiek voor deze gebieden van toepassing ontwikkeld die een productiecapaciteit per uur van 100 tot 10.000 liter heeft. De nieuwe schijftype separator is geschikt voor de ononderbroken verduidelijking van opschortingen, die bacteriën, zoogdiercellen, celfragmenten en gist scheiden in de steriele omstandigheden.

Productomschrijving

De volledige schijfseparator met SIP&CIP is stoom-steriliseerbaar. De machine wordt gesteriliseerd bij roteert gebruikend oververhitte stoom bij overdruk van 2,5 verspert en een maximum mogelijke temperatuur van 137 °C. Na sterilisatie, wordt de separator bedekt met steriele lucht, die de machine, tot de volgende productlooppas ook afkoelt. De sterilisatie vermijdt kruisbesmetting tussen verschillende gistingsproducten die in dezelfde separator worden behandeld. Het chemische product die op zijn plaats (CIP) schoonmaken wordt uitgevoerd vóór het sterilisatieprocédé (SLOKJE). De schoonmakende vloeistof wordt doorgegeven door de separator en het aangesloten systeem.

Een verder aspect in de terugwinning van proteïnen in de separator is enkel belangrijk zo zoals de preventie van productverontreiniging: de waarborg van biocontainment. Daarom Huading-biedt de Separator btsx-m in stoom-steriliseerbaar ontwerp als een absoluut ingesloten machine en installatieconcept aan dat giftige bacteriën of het leven celvaccins verhindert in de atmosfeer te ontsnappen.

Toepassing:
– insuline
– monoclonal antilichamen
– bloed-afgeleide producten
– vaccin
– serums
– aanzetculturen
– farmaceutische proteïnen
– dierlijke celculturen
– hormonen
andere toepassingen, zoals de aanzetculturen van e-Coli, opnemingsorganismen en zoogdiercellen, zoals melkzuurbacteriën, gistingsbouillon en enzymenbehandeling van genetisch gebouwde micro-organismen.

Hoofdparameter

Voltage 220-440V
Macht 4-90KW
HMI SIEMENS
PLC SIEMENS
Frequentieconvertor ABB of CUMARK
Motor ABB of WANNAN

 

Machineinstallatie

GMP van de de Separatorcentrifuge van de Schijfstapel het Vaccinopbrengst 0GMP van de de Separatorcentrifuge van de Schijfstapel het Vaccinopbrengst 1