Bericht versturen
YIXING HUADING MACHINERY CO.,LTD.
YIXING HUADING MACHINERY CO.,LTD. Profiel van het bedrijf
Profiel van het bedrijf
Huis >
YIXING HUADING MACHINERY CO.,LTD. Profiel van het bedrijf
Over ons
Contactpersonen
Contactpersonen: Ms. Jonna Yuan
Fax.: 86-510-87832130
Contact opnemen
Post ons

YIXING HUADING MACHINERY CO.,LTD.

China YIXING HUADING MACHINERY CO.,LTD. Profiel van het bedrijf
YIXING HUADING MACHINERY CO.,LTD.
YIXING HUADING MACHINERY CO.,LTD.
YIXING HUADING MACHINERY CO.,LTD.
Belangrijkste markt:
Wereldwijd
Bedrijfsvorm:
Fabrikant , Handelsmaatschappij
Merken:
HUADING
Aantal werknemers:
100~150
Jaarlijkse verkoop:
$500000-$8000000
Oprichtingsjaar:
1954
Exportp.c.:
60% - 70%
klanten bediend:
20000
Ownership:
private owner
country/region:
Jiangsu/China
Bedrijfsgegevens

Huadingsseparator, volledige naam: De Machinesco. van Yixingshuading, Ltd sinds 1954, is één van de marktleiders op het gebied van centrifugaalscheidingstechnologie.

 

Het bedrijf heeft meer dan 60 jaar ervarings in het ontwerp en de productie van centrifugaalscheidingsmateriaal. De volledige die systemen, voor specifieke toepassingen worden aangepast, kunnen in een compacte, volledig geteste, steunbalk-opgezette assemblage worden verstrekt. De de het materiaal, worden systemen en diensten van het bedrijf gewijd aan het helpen van klanten bij het optimaliseren van de prestaties van hun processen. De oplossingen helpen klanten om, producten in productie te verduidelijken te concentreren en te scheiden.

 

De separators en de karaffen van Huading-Separator worden gebruikt in voedsel, drank, geneesmiddel, chemisch product, marine, olieveld, energie, mijnbouw, werktuigbouw en waterzuiveringsinstallatie enz.

 

De organisatie van Huadingsseparators werkt nauw met klanten samen om hen te helpen vooruit in hun bedrijfslijn blijven.

Dienstverlening

Klantenservice:

 

De Huadingsseparator voorziet gebruikers van life-long de dienststeun door het leven van de machine om de materiaalprestaties en de lopende tijd te verzekeren, om materiaalwaarde te maximaliseren.

 

De Huadingsklantenservice omvat:

= Machineselectie volgens uw productinformatie

= Verstrekt PID zoals nodig

= installatie, opdragen en traning het ter plaatse

= Integratie voor controlesysteem en proces

= Aangepaste machine met unieke structuur en verschijning

= Timly-de dienst van de vervangstukkenlevering

Technisch overleg en online videobegeleiding

= De overzee diensten van de onsitetechnicus

= Regelmatige terugkeerbezoeken

 

 

Bovendien, wij voorzien ook gebruikers van VETTE test. de gebruiker kan hun product posten of dragen aan Huading voor het ingediende testen, zal de ervaren Huading-technicus uitvoerige technische ondersteuning verstrekken om gebruikers te helpen scheiding en het filtreren probleem oplossen.

 

Geschiedenis

In 1954, de opgezette Yixing-Fabriek van Korrelmachines, een staatsbedrijf, en de eerste fabrikant van de machine van de schijfseparator in China

In 1994, centrifugeert de beginproductie van karaf machine

In 2002, in antwoord op de vraag van de staat, werd het staatsbedrijf geherstructureerd in een particuliere onderneming, en de naam werd veranderd in Co. van het Voedselmachines van Yixing Huading, Ltd

In 2008, heeft Huading onafhankelijke de invoer en de uitvoerzaken ontwikkeld en officieel de weg voor buitenlandse handel geopend. En hebben de eerste buitenlandse klant van Vietnam

In 2016, veranderde het bedrijf zijn naam in de Machinesco. van Yixing Huading, Ltd, is het bedrijf nog geëngageerd aan de productie en het onderzoek en ontwikkeling van centrifugaalscheidingsmachines. Voor decennia als dag, vergeet niet de originele bedoeling.