Bericht versturen
YIXING HUADING MACHINERY CO.,LTD.
producten
producten
Huis > producten > Het oliewater centrifugeert > Automatische olie-watercentrifuge met trillingsdetector en zelfreinigende functie

Automatische olie-watercentrifuge met trillingsdetector en zelfreinigende functie

Productgegevens

Plaats van herkomst: YIXING

Merknaam: HUADING

Certificering: CE

Modelnummer: MISD

Betaling en verzendvoorwaarden

Min. bestelaantal: 1 set

Prijs: 20000-200000 USD/SET

Verpakking Details: Standaard zeevaardig pakket

Levertijd: 60 Werkdagen

Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T

Vind de beste prijs
Hoogtepunt:

Vibratiedetector Oliewatercentrifuge

,

Automatische olie-watercentrifuge

,

Zelfreinigende olie-watercentrifuge

Toepassing:
Stookoliereiniging
Materiaal:
Roestvrij staal
Operatie:
Volledig automatisch
ontladende soort:
Bij tussenpozen
Motorvermogen:
5.5-37 KW
Centrifugaaltype:
Schijfstapel
Frequentie:
ABB
Lagers:
SKF/FAG
Gewicht:
Volgens het model
Certificering:
CE ISO
Toepassing:
Stookoliereiniging
Materiaal:
Roestvrij staal
Operatie:
Volledig automatisch
ontladende soort:
Bij tussenpozen
Motorvermogen:
5.5-37 KW
Centrifugaaltype:
Schijfstapel
Frequentie:
ABB
Lagers:
SKF/FAG
Gewicht:
Volgens het model
Certificering:
CE ISO
Automatische olie-watercentrifuge met trillingsdetector en zelfreinigende functie

Hoofddoelstellingen

Deze machine wordt veel gebruikt in vele industrieën, zoals zuivel, dranken, farmacie, chemicaliën, benzine, metallurgie en biologie, enz.

Inleiding van het bedrijf

Huading Separator staat al meer dan 60 jaar voorop op het gebied van centrifuge scheidingstechnologie, opgericht in 1954, is de leider in mechanische scheidingstechnologie in China.De door Huading Separator geproduceerde machines worden in een breed scala van sectoren gebruikt in de dranken- en zuivelindustrie, in het terugwinnen en verwerken van oliën en vetten, alsmede in de chemische industrie, de farmaceutische industrie, de biotechnologie en de zetmeeltechnologie.waterbehandeling, zoals afvalwaterzuivering, slibontwatering, enz.

Hoofdkenmerken

  1. Makkelijk schoon te maken en onderhoudbaar
  2. Volledig automatische trillingsdetector kan de trillingssterkte van de centrifugalpomp te allen tijde controleren.
  3. Automatisch alarm inschakelen
  4. met PLC-besturing en aanraakscherm
  5. Bij hoge snelheid, hoge g-kracht, bedrijfsstabiliteit, laag geluid
  6. Stabiliteit van de uitlaatdruk, grote regelaarsfeer en gemakkelijke bediening.
  7. Zelfontlading, zelfreiniging.

 
Werkingsbeginsel
Er is een reeks schijfvormige onderdelen in de trommel, die elkaar overlappen.De suspensie (of emulsie) wordt toegevoegd aan de trommel door de voedingspijp in het midden van de trommelWanneer de suspensie (of emulsie) door de spleet tussen de schijven stroomt, gaan de vaste deeltjes (of druppels) onder de werking van de centrifuge op de schijven neder om sediment (of vloeibare laag) te vormen.Het sediment glijdt langs het oppervlak van de schijf en komt weg van de schijf en zich ophoopt in het deel met de grootste diameter in de trommelDe functie van de schijf is om de afzettingsafstand van vaste deeltjes (of druppels) te verkorten en het afzettingsgebied van de trommel uit te breiden.De productiecapaciteit van de separator wordt aanzienlijk verbeterd door de installatie van een schijf in de trommelDe in de trommel opgehoopte vaste stoffen worden na afsluiting van de separator handmatig verwijderd of zonder afsluiting via het slagverlaatmechanisme uit de trommel afgevoerd.

 
Voordelen
1) Hoge snelheid, stabiele werking, alle import- en exportsystemen zijn verzegeld, het geluid is laag en het scheidingseffect is goed.
2) Het professioneel ontworpen centrifetale pompsysteem heeft een stabiele uitgangsdruk, een groot instelbereik en een gemakkelijke werking.
3) De trommel heeft een speciale structuur, die een grote verwerkingscapaciteit en een goed ontvettende en helderend effect heeft.
4) Professionele ontwerp automatische bedieningskast, kan de trillingswaarde van de apparatuur te allen tijde te observeren.

 
Twee operatiemethoden
1Vloeibare vaste stoffen scheiden (d.w.z. scheiden van onderconcentratie-suspensies), wat een verduidelijkingsoperatie wordt genoemd, d.w.z. een tweefasige scheiding.
2De scheiding van vloeistof-vloeistof (of vloeistof-vloeistof-vaste stof) (d.w.z. de scheiding van emulsie) wordt scheidingsactiviteit genoemd, d.w.z. driefasische scheiding.

Productbeschrijving

HUADING MISD-series schijfstapelseparator gebruikt voor de behandeling van brandstofoliën, kan worden gebruikt voor de vloeistofzuivering en de scheiding van vloeibare mengsels.De voeding in de draaibal na het passeren van de inlaat en worden verduidelijkt, gezuiverd of gescheiden in de schijtsysteminrichting.
In overeenstemming met de situatie van het toevoermengsel van oliewater is een automatische afscheidingseparator voor residuen en een spoelseparator alternatief.De automatische afscheidingseparator voor residuen die hoofdzakelijk wordt gebruikt voor de scheiding van voedingsvloeistoffen met een hoog vaste stofgehalte, heeft het de functie van automatische afvalontlading, het is niet nodig om de apparatuur vaak te ontmantelen om de apparatuur schoon te maken.voornamelijk gebruikt voor de behandeling van vloeistoffen met een vast gehalte van 00,5%, zullen de vaste stoffen zich na scheiding ophopen in het residugebied voor handmatige verwijdering
Automatische olie-watercentrifuge met trillingsdetector en zelfreinigende functie 0

Specificatie

Producten 3-fases schijfscheiding
Model MISD
Type lozing Automatisch/handmatig
Graad van automatisering Hoog
Materiaal roestvrij staal van levensmiddelenkwaliteit
Motorvermogen 5.5-37 kW
Motormerk ABB
Frequentie ABB
Lagers SKF/FAG

 
 
Automatische olie-watercentrifuge met trillingsdetector en zelfreinigende functie 1

Veelgestelde vragen

1Wie?- Jij.Ben je dat?
Huading Machinery is een fabrikant van separatoren en decanters sinds 1954, we hebben meer dan 60 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van centrifuge-separatieapparatuur.Huading-separatoren en -decanters worden veel gebruikt in de voedingsindustrie, dranken, farmaceutische, chemische, mariene, olieveld, energie, mijnbouw, machinebouw en afvalwaterbehandeling, enz.
2Hoe gaat het?- Jij.- Ja.a.De kwaliteit verzekeren?
Wij zijn een professionele fabrikant met meer dan 60 jaar ervaring.Elk van onze verwerkingsprocedures wordt strikt geïnspecteerd en heeft het testrapportWe accepteren ook vet testen van klanten.
3Hoe lang is de garantieperiode?
Eén jaar nadat de machine op de klantenlocatie is aangekomen
4Heeft u technici voor installatie, inbedrijfstelling en opleiding?
Na-verkoopservice is beschikbaar, we kunnen onze technici naar de klant site sturen voor installatie, inbedrijfstelling en training, kan ook online door middel van video begeleiden
5Wat zijn de betalingsvoorwaarden die je accepteert?
Over het algemeen T/T, L/C op zicht