Bericht versturen
YIXING HUADING MACHINERY CO.,LTD.
producten
nieuws
Huis > nieuws >
Company News About De separator van Huading-Huading van de gistingsscheiding
Evenementen
Contactpersonen
Contactpersonen: Ms. Jonna Yuan
Fax.: 86-510-87832130
Contact opnemen
Post ons

De separator van Huading-Huading van de gistingsscheiding

2017-10-09
Latest company news about De separator van Huading-Huading van de gistingsscheiding

De jaarlijkse internationale de gistingstentoonstelling van Shanghai gehouden=wordt= in het nieuwe internationale Expo centrum van Shanghai Pudong op 27 Oktober 2017. Meer dan 25.600 binnenlands en internationaal professioneel publiek en 400 exposanten nemen aan BIOchina (de gistingstentoonstelling van Shanghai) deel! Hier, Huading-drukt de Separator warme gelukwensen op de succesvolle conclusie van de internationale de gistingstentoonstelling van Shanghai van 2017 uit!

De Machinesco. van Yixingshuading, Ltd, aangezien één van de ingezetene exposanten, geavanceerde schijf aantoont centrifugeert en de karaf centrifugeert wat in de gistingsindustrie kan worden gebruikt. Een melkweg van binnenlandse en overzee professionele klanten komt aan onze cabine en toont veel belang in onze producten. In one-on-one overlegzitting, verstrekken onze professionele technici gedetailleerde programmaplannen en geschikte machinetypes voor potentiële klanten van diverse industrieën zoals geneesmiddel, drank (enzymen), de milieuindustrieën, enz. De Huadingsseparator wordt erkend en voor deze zitting hoogst gewaardeerd.

Tijdens de tentoonstelling, etc. raadpleegt de binnenlandse en buitenlandse klanten van de biologische gistingsindustrie relatieve scheidingstechnologieën voor hun producten, zoals bacil, escherichia coli, lactobacillus, probiotics. De Huadingsseparator voorziet klanten van ‚gemaakte die‘ oplossingsplannen, op invloedsfactoren etc. worden gebaseerd zoals verdovend middelconcentratie, deeltjesgrootte, die een goed begin voor verdere samenwerkingsverhoudingen op lange termijn vertegenwoordigt.

Deze tentoonstelling brengt de informatie van de globale bio-gistingsindustrie samen. De Huadingsseparator grijpt de kans met beide handen aan om te verbeteren. Wij wensen om samen met onze klanten vooruit te gaan!

 

laatste bedrijfsnieuws over De separator van Huading-Huading van de gistingsscheiding  0