Bericht versturen
YIXING HUADING MACHINERY CO.,LTD.
producten
nieuws
Huis > nieuws >
Company News About Toepassing van Huading-separator in probiotic industrie
Evenementen
Contactpersonen
Contactpersonen: Ms. Jonna Yuan
Fax.: 86-510-87832130
Contact opnemen
Post ons

Toepassing van Huading-separator in probiotic industrie

2021-03-02
Latest company news about Toepassing van Huading-separator in probiotic industrie

Aangezien de levensstandaarden van mensen verbeteren, besteden zij more and more aandacht aan gezondheid. Als nieuw gebied van biologisch onderzoek, is probiotics van grote betekenis aan menselijke voeding en gezondheid. Nadat probiotic het spijsverteringskanaal van het dier, door het evenwicht van de spijsverteringsflora en het enzym te verbeteren ingaat, kunnen de de de het de ziekteweerstand, metabolisme, en spijsvertering en absorptie van het menselijke lichaam van het voedsel snel worden verbeterd, daardoor bereikend de dubbele functie van het verhinderen en behandelend spijsverteringsziekten. En bevorder de groei.

 

De centrifugaalmethode is een gemeenschappelijke methode om bacteriële cellen te scheiden en bijeen te zoeken uit cultuurmiddel. De verschillende centrifugaalsnelheid en de centrifugerentijd kunnen volgens de grootte van de bacteriën worden gebruikt. Vergeleken met filtratie, heeft het hoge scheidingssnelheid, hoog rendement en hygiënische verrichting. De goede voorwaarden en andere voordelen, geschikt voor scheidingsproces op grote schaal, kunnen ononderbroken scheiding ook bereiken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Toepassing van Huading-separator in probiotic industrie  0

De separator van de Huadingsschijf wordt wijd gebruikt in de probiotic industrie. De opschorting of de emulsie gaan de kom van de centrum het voeden pijp in, en stromen van de buitenrand van de schijf in het hiaat van de schijf aan de binnenrand van de schijf, wegens het kleine hiaat tussen de schijven. Vormt een dunne laagscheiding, regelen de vaste deeltjes of de zware vloeistof op de binnenoppervlakte van de schijf en glijden dan aan de buitenrand van de schijf, en tenslotte stortingen op de muur van de kom, en de verduidelijkte vloeistof wordt gelost door de overstromingshaven of door de centripetale pomp, wegens het aantal schijven is groot en het hiaat is klein, daardoor verhogend het regelingsgebied en verkortend de regelingsafstand, zodat is het scheidingseffect goed.

 

wegens zijn uitstekende prestaties en betrouwbare kwaliteit, zijn de prestaties van Huading-Schijfseparator in de probiotic industrie duidelijk. Onlangs, bij de plaats van een groot probiotic productiebedrijf, het succesvolle is opdragen van de separator hoogst gewaardeerd door klanten, is het vertrouwen van de klant de eeuwige macht van de ontwikkeling van Huading.

 

laatste bedrijfsnieuws over Toepassing van Huading-separator in probiotic industrie  1